19:30

Stureby SK Dam J

Referat: Skogås-Trångsunds FF - Stureby SK Dam J

Kryss borta mot Skogås-Trångsund…
Det märktes tidigt att det rörde sig om en toppmatch under måndagkvällen då vi besökte trevliga och välspelande Skogås-Trångsunds FF på Nytorps Mosse. En jämn match från minut 1 mellan två spelskickliga lag. Vi hamnar i underläge under den första halvleken som vi lyckats kvittera innan halvtid genom en indirekt frispark signerad firma Amanda & Julia. 1-1 i halvtid speglar matchbilden bra.

I andra halvlek återtar Skogås-Trångsund ledningen efter ett fint anfall. Vi gör vad vi kan för att pusha framåt och får in ett 2-2 mål till slut. Julia tvåmålsskytt. Inget av lagen skapar några superheta chanser efter det och matchen slutar med X.

Vi kan konstatera att vårt offensiva spel inte fungerade så bra idag. Vi hade inte flytet och timingen med oss, samtidigt som Skogås gjorde det svårt för oss. Vi tar med oss ett oavgjort resultat och tackar dagens motståndare och domare för en rolig och jämn match.